Klein Curacao

September 15, 2020

In het kader van in my dreams, het tropische eiland Klein Curacao. Klein Curacao is een onbewoond eiland langs de kust van het welbekende Curacao. 25 kilometer is het verwijderd van Curacao. Daarom kun je binnen 1,5 uur er naar toe varen. Ook gaan er verschillende boten dagelijks op en neer. Zoals Bluefinn en Mermaid. Wanneer je met de Bluefinn gaat zal je met een catamaran varen. Echter de Mermaid vaart met een grote boot. Bij Mermaid is een ontbijt en bbq op het strand inbegrepen in de prijs. Daarbij zijn alle drankjes te verkrijgen voor een kleine prijs. Daarentegen biedt Bluefinn een bbq aan boord aan.

Wat te doen op Klein Curacao

Wanneer jij naar Klein Curacao gaat zijn er een aantal dingen die je niet mag missen. Bijvoorbeeld de historische vuurtoren en het wrak aan de achterkant van het eiland. Ook kun je er goed snorkelen. Na de lunch word er eten in het water gegooid. Daar komen honderden vissen op af. En als je geluk hebt kun je ook nog schildpadden tegen komen. Deze schildpadden wonen rond om het eiland en laten zich af en toe rond het eiland zien. Daarnaast ligt er een vlot in het water.

Het eiland staat bekend om zijn parel witte stranden en licht blauwe zee. Zoals een echt bounty strand. Het eiland is over het algemeen vrij rustig omdat je er alleen met je eigen boot of een georganiseerde trip heen kan. Hierdoor kun je even ontsnappen aan de drukte van Curacao. Na een week feesten vind je het misschien toch lekker om een dagje rust te hebben. Hier is Klein Curacao de ideale plek voor. Het is een plek zonder internet. De beste plek voor een dagje offline dus.

Op onze website is nog veel meer te vinden over dromen. Wil jij meer weten over droombanen? Klik dan hier.